Нашите ремонти

Всичко за Вашия дом

Извършваме всякакви ремонтни дейности, вътрешни и външни, монтаж на дограми, изработваме мебели по поръчка, окачени тавани, фасади, прегради и много други…

Тук ще намерите:

Интериорни врати

Интериорни врати

Интериорни врати

Интериорни врати, преградни стени

Интериорните врати и прегради от алуминий, стъкло или дърво са модерни в последните години. Те могат да са плъзгащи се, тип „barn door“ или пивотиращи – въртящи се около оста си. 

Разгледайте нашите авторски врати от серията WJ и серията XJ. С брава или с магнитно затваряне, с шпроси или без, само въображението е лимитът!

Произвеждаме преградни стени и паравани за офиси, кол центрове, финансови учреждения и др. Преградни стени от шумопоглъщащи пана.

Всички ремонти

Предлагаме изготвяне на 3Д проекти на жилища, офиси и заведения.

Цялостно дизайнерско проектиране обвързано с производство и монтаж на нестандартните решения.

Нашите строителни бригади от висококвалифицирани майстори за шпакловки, декоративни мазилки, гипсокартон и всички строителни дейности съпътстващи един ремонт, ще покрият претенциите и на най-взискателните клиенти.

Ние гарантираме за високо качество на ремонтираните от нас обекти от проектирането до издаването им във вид за ползване .

Кухни и мебели по поръчка

Фирма „100 Монтажи“ е доказан специалист в производството и монтажа на кухни по поръчка, както и в изработката на поръчкови мебели. Имаме удоволствието да предоставяме на клиентите си модерен дизайн и несравнимо качество. 

Декоративни тавани

Декоративните тавани могат да освежат всяко едно пространство, дори и преходните такива. С добавена LED светлина коридорът Ви може да стане несравним акцент в дома Ви. Вижте някои от нашите декоративни тавани.

Навеси, тенти, парапети

Произвеждаме и монтираме навеси и тенти от метални профили в комбинация с термопанели, еталбонд, поликарбонат и др. Подсигуряваме си монтажа на труднодостъпни места с алпинисти и подемна техника.

Зимни градини

Можем да остъклим и обособим всяко място и да го приобщим към основното жилище придавайки нова визия и уют. Произвеждаме остъклявания както от системен профил за зимна градина, така и от ПВЦ, профили гарантирайки на клиентите добри топлоизолационни и хидроизолоционни качества.

Окачени фасади

Предлагаме и монтираме всички видове вентилируеми облицовки и фасадни покрития. Работим с материали като ЕТАЛБОНТ, HPL. ЦИМЕНТ ФАЗЕР,САЙДИНГ и облицовки от всички видове камък и греси.

Дограма

С дългогодишния си опит в проектирането, производството и монтажа на дограма, имаме удоволствието да предложим на нашите клиенти качествен продукт от най-ново поколение. 

Фирмата предлага немска ПВЦ дограма от системата КЬОМЕРЛИНГ и от най-висок клас на топлоизолационни качества и по-нисък клас немска дограма VEKA. 

От алуминиевите системи работим с едни от доказалите се през времето системи като ALUMIL, ETEM, REYNARS, с които покриваме всички изискваня за съвременен дизайн и топлоизолационни качества. Като по-бюджетни системи предлагаме VIVA,PLAST,ALTEST.

Проекти и 3Д визуализации

Работим неотлъчно с Вяра Алексиева от Videsign, която е интериорен дизайнер.

Водени от максимата, че формата следва функцията, ние винаги се стараем да предложим удобни интериорни решения, които изцяло да

Отговарят на характер и духа на нашите клиенти. Именно по тази причина, всяко едно пространство е уникално само по себе си и пресъздава представите и нагласите на неговите собственици. За тази цел, от голямо значение за нас са консултациите и съгласуването на идеи при всяка една стъпка на проектиране-от идеята до крайния резултат. Дългогодишният ни опит показва, че красотата има много и различни превъплъщения и се надгражда с правилното съчетание на различните интериорни компоненти като разпределение, осветление, цветове и текстури.